Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre




Kjerringtips!
published 13.11.11 10:36

Vi er inne i en sesong som ofte blir forbindet med tett nese og sår hals. I løpet av årenes løp har det blitt funnet opp mange kjerringtips mot forkjølelse. Jeg leste en artikkel i VG her om dagen som presenterte en del av disse tipsene, mange av tipsene er sikkert verdt å lytte til men det var også noen som jeg mener var litt på kanten. Her er 3 utvalgte. (jeg kan dessverre ikke si jeg prøvd disse selv)

Pepper:
Ta 20 hele pepperkorn, og svelg dem med vann uten å tygge. Pepper er et varmende krydder og kan drive kulda ut av kroppen. Virker kun forebyggende, ikke hvis du allerede har blitt syk. Rådet anbefales ikke til den som har magesår.

Ingefær med brennevin:
Bland konjakk eller anen sterk sprit med ingefær. Dette tas med det samme du føler deg syk og du føler deg garantert bedre ;)

Drikk morgenurin:
Dette virker avstøtende på de aller fleste, men rådet er brukt mot både sår hals og begynnende forkjølelse. ( i gamle dager også mot difteri) Gurgle og/eller drikk deler av den såkalte midtstrømsurinen, ikke de første dråpene, ikke de siste, men det som kommer midt i urinstrømmen. Skal ikke benyttes hvis du har blærekattar.


<<Tilbake
Printer Friendly Page


















Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 24

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194970

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund