Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Fra Sognefjellet til NC Trondheim!
published 04.07.12 19:19Ole Martin var forrige uke gjennom ei hard uke på Sognefjellet, Gudmund har kommet hjem fra USA. Til helga venter tidenes første Norgescuphelg sommerstid i kombinert, det blir spennende!

Ole Martin var forrige uke gjennom ei knallhard uke på Sognefjellet, det var selvfølgelig langrennsfokus. Det ble gjennomført mange kvalitetsøkter under fine omgivelser i Jotunheimen. Samlinga ble avsluttet med Galdhøpiggen opp, grunnet utfordrende værforhold ble mål flyttet ned til ca 1900moh, dvs at løypa ble halvert. Det ble likevel ei knallgod hardøkt og etter et tett og spennende løp endte Ole Martin på 2.plass.

Samlingsfakta:
Antall timer på ski: 9t
Totalt antall timer: 21t
Antall hardøkter: 4
Antall dager med sol: 4
Restitusjonstiltak: 1 langpanne med Brownies, mye søvn, god mat og fin stemning

I helga har begge to vært på hytta og slappet av, begge trengte noen rolige dager og Hytta i Ringsakerfjellet har blitt en viktg plass hvor vi kan skru av brytern og samle overskudd.

Til helga setter begge gutta kursen mot Trondheim og årets første Norgescuphelg. Dette er første gang det blir arrangert Norgescup på Sommeren. Det blir en fin pekepinn på hvor vi står i kombinertnorge og ikke minst kjempegod konkurransetrening.

Her kommer noen bilder fra Sognefjellet:

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 8
Hits i dag: 15

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89236
Totalt hits: 194288

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund