Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Frost og KK samling
published by guddi 21.09.12 21:45

Når vi våkner og ser frost på bilruta begynner det å krible for Storlisgutta. I helga fikk vi testet hvordan sommerformen var, nå ser vi fremover mot vinter og snø.

Den årlige KK samlinga i Lillehammmer startet fredag med trening sammen med yngre lovende løpere medfølgende foredrag på kvelden av Krog og Graabak. Lørdag braket det løs med supersprint i byen. Søndag var det plastmesterskap i lysgårdsbakken med langrenn på Natrud søndag.

På den 150 meter lange supersprinten kom begge seg videre fra prologen, men hadde ikke nok fart i kroppen til å tukte de beste. Det endte med utslag i neste duell. Graabak vant sprinten foran Klemetsen.

Søndag var det normal konkurranse. Hoppinga foregikk under litt vindfulle forhold, som medførte noe variasjon på lengdene. Begge gjorde en ålreit innsats i bakken, men havnet et lite stykke bak tetkampen. I langrennet fungerte det bedre for begge, og de kjente at formen var der den skulle. Ole Martin kom inn på 10’ende, mens Gudmund nr 11. Krog ble plastmester, han avgjorde i en spurtduell mot Kokslien.

Totaltsett ser vi ikke så nøye på resultatlista, men tar med det positive fra konkurrasen og ser fremover til det virkelig gjelder. Begge kjenner seg trygge på at jobben fra i sommer er god. Nå gjenstår en siste høstsamling i oktober med kvalitetsøkter og terping på detajler.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 21

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194967

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund