Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Morsomt på Hjemmebane!
published 09.12.12 15:26

Da er den første Norgescuphelga historie og det ble en veldig bra helg for Storliengutta. Gudmund viser bra form i hoppbakken om dagen og sammen med Thomas Kjellbotn skaffet han seg et veldig godt utgangspunkt foran langrennene. Ole Martin hoppet noen meter kortere og hadde en del sekunder å ta inn på de to i front.

Langrennet Lørdag ble en meget spennende duell mellom Kjellbotn og Gudmund, de to gikk sammen hele løpet, men Kjellbotn ble dessverre hakket for hvass i spurten og Gudmund måtte ta til takke med 2.plass. Ole Martin gikk et sterkt langrenn og hadde en liten stund et lite håp om å ta igjen de to i front. Det gikk ikke, men 3.plass er også et bra resultat.

Søndag var utgangspunktet ganske likt. Etter spurtnederlaget lørdag, valgte Gudmund en litt annen taktikk foran langrennet og hadde bestemt seg for å prøve å gå ifra. Etter litt kniving mellom gutta, måtte Kjellbotn til slutt slippe og Gudmund gikk inn til seier. Ole Martin gjennomførte nok et godt langrenn og notere seg for en ny 3.plass.

Vi er begge godt førnøyde med helgens konkurranser og gleder oss til fortsettelsen :)

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 8
Hits i dag: 11

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89236
Totalt hits: 194284

Gjester Online: 2


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund