Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Oppsumering fra Trondheim og Ramsau!
published 17.12.12 08:59

Denne helga har Gudmund vært på world cup i Ramsau, mens Ole Martin har vært på Norgescup i Trondheim. Gudmund opplevde både oppturer og nedturer i Ramsau, Ole Martin hadde en veldig bra helg i Trondheim sammen med resten av Lillehammer Nordic Combined.

Gudmund bomma i PCR´n Fredag og måtte dessverre følge lørdagens konkurranse fra tilskuerplass. Søndag revansjerte han seg med et veldig bra skihopp, og lå på 6.plass etter hopprennet. Ramsau er kjent for tette dueller og etter et jevnt, men absolutt godkjent langrenn fra Gudmund ble det til slutt 24.plass. Må også benytte anledningen til å gratulerer Magnus Moan og Mikko Kokslien med hver sin seier. Moro å se Mikko på toppen igjen etter en litt trublete sesonginnledning.

Ole Martin hadde en veldig bra helg i Trondheim. Hoppinga blir stadig bedre og etter to svært tette dueller med Truls Johansen ble det 2.plass fredag og 1.plass Lørdag. Søndag var det team sprint og Lillehammer Nordic Combined stilte med to sterke lag, Truls Johansen og Øystein Granbu Lien på et lag og Sindre Uhre Søtvik og Ole Martin på det andre laget. Etter hopprennet var det 4 lag som skilte seg ut, kollenhopp, GST og to lag fra LNC. Det ble et jevnt langrenn, før siste etappe var fortsatt 4 lag samlet, Truls var sterkest og vant forann Ole Martin. Dobbeltseier til LNC :)

Resultater Ramsau
Resultater Trondheim

Nå er det juleferie, vi gleder oss til nye konkurranser på nyåret. God Jul :)

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 20

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194966

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund