Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
NM på ski 2013!
published 28.01.13 08:39Årets Norgesmesterskap gikk av stabelen på Gåsbu i Vang, med hopping i Renabakken Fredag. Begge gutta gjorde sakene sine bra, resultatet 4. og 6 plass til Gudmund og 3.plass til Ole Martin.

Ole Martin var først ut i Renabakken og det startet på verst tenkelig vis, et kråkehopp på 70 meter og disk. Gudmund leverte varene sine bra i sitt første hopp og sikret seg et godt utgangspunkt. Hopp nummer 2 ble hoppet 30 min senere og skulle telle for Søndagens penelty race. Ole Martin reiser seg og leverer et godt skihopp og denne gangen går det også greit i utstyrskontrollen. Gudmund leverer som vanlig og begge gutta har sikret seg et godt utgangspunkt for Søndagen.

Lørdag er det klart for gundersen på Gåsbu. Gudmund går et veldisponert langrenn, men det blir dessverre 10 sekund for langt opp til 3. plass, men 4.plass er også et godt resultat. Magnus Krog vinner konkurransen foran Håvard Klemetsen og Jan Schmid.

Søndag er det penelty race. Håvard klemetsen har skaffet seg et veldig godt utgangspunkt etter hoppinga, begge storliengutta har 3 starfferunder sammen med blant annet Magnus Krog. Mikko Kokslien og Truls Johansen har 4 runder. Det er duket for et rotterace på Gåsbu. Det blir en taktisk triller, hvor Magnus Krog, Mikko Kokslien, Truls Johansen, Jan Schmid og begge storliengutta går ut likt før sisterunden. Klemetsen vinner løpet og gruppa bak skal gjøre opp om 2. og 3. plassen. Ole Martin setter fart med en kilometer igjen, det er det bare Mikko som klarer å svare på, så det blir sølv til Mikko og bronsje til Ole Martin. Gudmund blir nummer 6.

Dette er vi begge veldig godt fornøyd med. Nå blir det frihelg neste helg, før vi igjen er klare for nye oppgaver.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 3

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 86544
Totalt hits: 188262

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund