Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Gutta på tur i Kazaksthan
published 10.02.13 12:26Denne helga ble det langtur for Storliengutta. Vi fikk oppleve den østlige delen av verden og tok med oss mye erfaring fra worldcup-sirkuset. Ole Martin fortsatte storformen fra NM og fikk 2 nye bestenorteringer, mens Gudmund gikk brukbart på ski men slet med nedslaget i hoppbakken.

Lørdagens hopprenn var helt greit, tross drøy hopping av de østerriske gutta, så avstanden opp til tet så litt stygg ut. Gudmund skar ut i landinga og falt så utgangspunktet kunne vært brukbart. Ole Martin ble nr 27 og Gudmund nr 28.

Langrennet gikk i et grustak med mange svinger og høy hastighet. Ole Martin holdt et bra tempo og gikk seg opp fra 27. til 19. plass. Det var ny bestenotering for eldstebror. Gudmund gikk et ok langrenn og havnet på 28. til slutt.

Søndag leverte gutta hakket bedre innsats i bakken og avstanden opp var litt kortere. Østerikerne hoppa godt. Ole Martin gikk et nytt godt langrenn og gikk seg opp fra 28. til 17. plass og ny pers igjen!! Gudmund hang lenge på Ole og gikk seg opp fra 26. til 19. plass. (topp10 langrennstid og ny pers der)

Vi har kost oss på tur.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 5

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 86561
Totalt hits: 188300

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund