Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
COC Høydalsmo!
published 04.03.13 08:53Denne helga har Storliengutta vært i aksjon på COC i Høydalsmo. Lørdag ble en vindfull affære. Hopprennet ble preget av litt bingoforhold og langrennet ble også en spesiell seanse; med storm i kastene var det ikke veldig lett å ligge først i pulja. Både Gudmund og Ole Martin hadde fine forhold i hoppbakken og skaffet seg et bra utgangspunkt.

Ole Martin satte nok en gang ny bestenotering etter hoppdelen med 2.plass, bare 12 sekunder bak lederen. Gudmund gikk ut på 13.plass, ett minutt bak lederen. Det var imidlertid flere gode langrennsløpere som hoppet bra og gikk ut omtrent samtidig som Ole Martin. Det utviklet seg tidlig til en 3 mannsgruppe, som skulle gjøre opp om seieren. Harald Lemmrer dro det lengste strået, men Ole Martin vart nummer to. Gudmund måtte innfinne seg med å ligge i en gruppe litt lenger bak og endte til slutt på en 14.plass.

Søndag hadde vinden roet seg og det ble en veldig fin konkurranse. Begge gutta gjorde en brukbar jobb i bakken og gikk ut som nummer 7 og 12, ca minuttet bak, sammen med blant annet Truls Johansen. Ole Martin og Truls samarbeidet bra i løypa, og det ble en ny kamp om seieren. Gudmund hang også godt med i kampen om de gjeveste plasseringene. Truls og Ole Martin klarte å få en luke i den siste bakken. Truls var sterkest i avslutningen og vant rennet foran Ole Martin. Gudmund gikk et veldig bra langrenn og ble nummer 4.

Vi er godt fornøyde med helga, selv om Gudmund fortsatt har litt å gå på i hoppbakken. Videre gleder vi oss til nye utfordringer neste helg.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 2

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194948

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund