Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Konkurransetrening i Midtstua
published by gud 08.09.13 11:00Vi har nå sammen med Lillehammer Nordic Combined hatt tre dager hoppfokus i Oslo. Lørdag deltok vi NorgesCup hopp, og avsluttet dagen med et eget testløp i Kollenløypene. Det ble en lang dag, hvor vi måtte skru på og av fokus mange ganger, og vi fikk god konkurranse trening og matching med startnummer på.

Torsdag og fredag fikk vi 3 gode økter i Midtstua. Vi startet i 60 metern for å variere litt på bakkene. Knall fint rekruteringsanlegg og en effektiv bakke å trene i. Fredag hoppet vi en økt i Midtstua og en powerøkt på Olympiatoppen.

Lørdag deltok vi i norgescup hopp. Dette ble en lang konkurransedag. Vi er ikke vant til 2 omganger med 100 deltagere. Det ble god trening der vi måtte skru på og av fokuset. Etter hopprennet hadde vi et eget testløp i rulleskiløypa i Kollen. Hoppinga var oppløftende, og vi er ganske fornøyd med dagen. Vi fant ting og jobbe med og fikk testet rutinene som gjelder på lange konkurransedager. Dette ble en ganske ekstrem dag, men en vanvittig god treningsdag.

I hopprennet havnet Gudmund på 7 plass og Ole Martin på 21. Dette var i klassen under eliteklassa. Resultater Skiforbundet: http://www.skiforbundet.no/hopp/BUFF%20NC/host2013/Midtstuen/ResultatlisteLørdag.PDF


På testrennet vant Gudmund foran Espen Andersen og Ole Martin nummer 3. Det var ca 25 sekunder mellom Gudmund og Ole Martin. Langrennsmessig var det fremgang, men begge følte seg litt stinne av trening etter en hard perioden. Toppformen får vente...

Om to uker er det KK samling og plastmesterskap<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 5
Hits i dag: 6

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 87180
Totalt hits: 190012

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund