Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Siste test før vintern
published by guddi 23.09.13 12:07Da er årets KK helg unnagjort med DNB supersprint og plastmesterskap. Det ble et bra arrangement, men desverre mye å plukke på når det gjaldt prestasjoner fra storlisbrødrene.

Lørdag var det supersprint i byen. 200 meter sprint er vel ikke favoritt øvelsen, men det ble et bra showrenn, mye action og god trening.

Søndag var det plastmesterskap med et hopp og 10 km på Birkebeinerstadion. Det var også stor spenning rundt første omgangen i bakken som var en provisoriske omgang. Denne omgangen kan bli tellende til vinterns åpningsrenn og NM på Lillehammer/beito 23. november. Ingen av gutta hadde noen topp dag i bakken denne dagen og var forsatt litt bak toppsiktet. Det positive var at vi var nærmere enn forrige renn i Trondheim.

På plasmesterskapet hadde Gudmund et ok utgangspunkt rett bak Moan og Krog. Gudmund klarte ikke å følge temåoet til Moan og kom ikke opp til tetgruppa. Det ble tilslutt en grei 7 plass. Ole Martin hadde desverre en svart dag i bakken, ser frem mot snø under beina.

Resultater:
http://www.skiforbundet.no/kombinert/Resultater/NC/20122013/Plastmesterskap%20Lillehammer%20220913.PDF

Heldigvis fikk vi svar på hva vi må forbedre oss på fremover, og kommer til å jobbe knallhard for å hente ut det som mangler. Neste stopp blir en uke i Polen 8. Oktober der vi skal ha hoppfokus før overgangen til snø kan komme.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 8

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194954

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund