Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Høst!
published 10.10.13 15:59

Da har vi akkurat gjennomført hoppsamling i Polen og vi starter på en periode med mye fysisk kvalitetstrening, før vi ønsker kong vinter velkommen. Dette er en viktig periode for vinteridrettsutøver hvor det blir viktig å holde høy kvalitet på øktene, ikke bli for ivrig og unngå sykdom.

Selv om det var litt varierende prestasjoner fra Storliengutta under KK-samlinga, viser testresultater at vi begge har gjort en god jobb i sommer og skaffet oss et godt utgangspunkt foran sesongen. Dette er dog kun et bevis på at formen er på rett vei og det er til vinteren vi ønsker å prestere.

Nå har vi hatt 4 dager i Polen hvor vi kun har hatt fokus på skihopping. En slik periodisering bidrar til høy kvalitet på alle hoppøkter. Nå går plastsesongen mot slutten og det blir mer fokus på fysisk trening i tiden som kommer.

Vi kommer til å prioritere trening vi vet vi responderer bra på, samtidig ha fokus på å eleminere alle andre energilekasjer for å kunne holde høyest mulig kvalitet på disse øktene. Det begynner krible i kroppen om dagen, så får tiden vise om vi klarer å oppnå målsetningene våre.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 11
Hits i dag: 31

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89239
Totalt hits: 194304

Gjester Online: 2


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund