Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Knallstart på sesongen
published 25.11.13 21:51Ole Martin klinket til med NM bronse i åpningen på Beitostølen. Og det belønnet seg med WorldCup plass til Kuusamo. Herlig!

Det ble fullklaff i Midtstubakken for Ole Martin fredag. Endelig fikk han ut potensialet sitt konkurranse, noe som har vært en liten tålmodighetsprøve de siste årene. Utgangspunktet var bra før langrennet og det skulle bli et spennde løp på Beitostølen lørdag. Mikko, som hadde en liten ledelse, var sterk og avgjore gullkampen halvveis. Dermed ble det en tøff duell om sølv og bronse. Ole Martin viste stor styrke i løypa, og det var til slutt bare Moan som hadde krefter igjen i avslutninga. Han hadde nok også litt mer "juice" igjen i siste bakken og Ole Martin måtte nøye seg med bronse. Dette var likevel en knallbra resultat, og det var veldig høyt nivå på konkurrentene. Fortsetter Ole Martin på dette sporet og nivået, kan vi se frem til en morsom sesong! NM distansen var også et uttaksrenn til WorldCup neste helg, der Ole Martin kvalifiserte seg med glans.

For Gudmund ble de litt stang ut i åpninga, og må bruke litt lenger tid for å finne godformen. Han havnet tilslutt på 14 plass.

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 29
Hits i dag: 51

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 88158
Totalt hits: 192161

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund