Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Avsluttet med NM sølv og en litt rar følelse!
published 03.04.14 13:23Da er sesongen ved veis ende og det er tid for å takke for sesongen.

Vi vil først takke vår trener Even Røed. Han jobber dag og natt for at utstyr skal være på plass og at vi skal ha alle forutsetninger for å lykkes, vi er svært takknemlig for at Even legger ned så mye tid og ressurser for at vi skal nå våre mål. Vi er også del Lillehammer Nordic Combined, alle løpere bidrar til at nivået på hver trening er veldig bra og hvis man har dårlige dager, blir man virkelig dratt opp av resten av gruppa. Vi tror ikke det er mulig å bli best alene, så vi meget takknemlige for å få være en del av LNC. Så har vi også fått veldig god hjelp av fysio Freddy Storsveen, han har bidratt til skader har blitt holdt i sjakk og muskalatur har vært fit for fight, en stor takk. Må også nevne smørerne som har vært med oss på tur i år, spesielt Oscar Håland og Ottar Ola Lie har jobbet døgnet rundt for at vi skal ha gode ski i konkurransene, bare å ta av seg hatten for dere også. Vi må også få takke alle våre samarbeidspartnere, uten dere hadde ikke vi hatt mulighet til å bruke så mye tid som kreves for å holde topp kvalitet på hverdagene.

Det har vært et litt merkelig år for oss. Etter en veldig god treningssommer hvor begge gutta hadde tatt store steg følte vi oss meget godt forberedt for vinteren. Ole Martin har hatt et veldig bra år, han har tatt nye steg mot verdenstoppen og har vært nærmere enn noen gang, selv om kanskje ikke alt gikk slik han hadde ønsket. Han åpnet med en sterk 3.plass i NM på Beitostølen. Det har uansett vært utrolig lærerikt, Ole Martin har fått vist mye potensial i år, men klarte dessverre ikke å få det skikkelig ut i world cup. Må også nevne at det har vært veldig inspirerende og være med Landslaget på tur, det er ei gruppe med løpere og støtteapperat som fungerer veldig bra og viser hvordan man skal gjøre det.

For Gudmund ble det en veldig tung start, kroppen fungerte ikke i det hele tatt og det var ei veldig vanskelig tid for Gudmund. I januar fikk han svaret og det viste seg dessverre at han hadde pådratt seg Kikhoste. Dette var selvfølgelig en skikelig smell, samtidig var en det en god forklaring på hvorfor ikke kroppen hadde fungert. Kikhoste ødela dessverre sesongen for Gudmund i år, men sykdom er en del av toppidretten. Gudmund er nå helt frisk og veldig motivert for for å slå hardt tilbake neste år.
I helga var det sesongavslutning i Molde. Vi var begge på Hedmarks førstelag, som ble nummer 2. Alle gjennomførte gode konkurranser og det var en fin avslutning på sesongen.
Det har vært en krevende sesong for oss. Men det er i motgang man lærer, vi har begge troen på at vi kan være med å kjempe i værdenstoppen og er motiverte for å gjøre jobben som kreves for å komme dit.


<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 19

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 86561
Totalt hits: 188314

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund