Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Reality sjekk på KK samlinga!
published 14.09.14 18:17

I helga har det blitt arrangert den tradisjonelle KK-samlinga på Lillehammer. Lørdag var det supersprint og som ventet var vi ikke raske nok til å hevde oss i toppen her. Søndag var det plastmesterskap og her hadde vi større forventninger. Dessverre var vi ikke gode nok til å hevde oss i toppen. Det er mange flinke kombinertløpere i Norge og i helga var dessverre ikke vi av dem.

Vi ble satt ettertrykkelig på plass både i hoppbakken og langrennsløypa. Eneste lyspunktet var et brukbart hoppresultat av Gudmund. Resultatlista juger ikke, det er ikke tvil om vi har en jobb å gjøre frem til sesongstart. Vi må prøve å se muligheter og løsninger. Vi vet vi har fått gjort alt vi har planlagt hittil i år, treningsjobben som har blitt gjort har vært veldig bra og vi er ikke så langt unna som dagens resultatlista tilsier.
Nå er det bare å brette opp armene og gjøre et realt støkke kombinertarbeid frem mot vintern, så blir jeg overrasket om vi ikke viser oss fra en betraktelig bedre side i NM på Beitostølen. Vi går noen interressante måneder i møte.

Resultater Plastmesterskap

<<Tilbake
Printer Friendly Page


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 18

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194964

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund