Tony ble nummer 3 i Solør 1.mai
Utskriftsvennlig sideI dag gikk 1.mai arrangementet til KNA Solør av stabelen. Tony ble nummer tre etter en godt treningsløp og det første løpet denne sesongen.


Vi hadde pakket bussen og reist avgårde allerede torsdag kveld og var ferdige med teknisk kontroll o.l. Vi fikk derfor en forholdsvis rolig og avslappende morgen i sola på Velta. Tony var spent på hva dagen skulle bringe, og fikk ikke i seg noe særlig med mat. Men likevel skulle dagen vise seg å bli et strålende treningsløp for alle de 5 rallycross junior sjåførene.

Etter en kort warm up, satte løpet i gang.
1. omgang -Han tok starten, men var uheldig å var borti Mats Stensøy fordi han hadde problemer med forstillingen og endte dermed på 5. plass i omgangen.
2. omgang -Igjen var starten god, men Tony valgte å bruke denne runden til å teste bilen, ettersom vi hadde justert forstillingen. En 4. plass ble resultatet.
3. omgang -Tony gjorde igjen en god start, men greide ikke å følge opp. 5. plass

Ettersom deltakerne i Rallycross junior bare var fem deltakere endte Tony på sisteplass og spor 5 i finalen. Som vanlig gjorde han en god start, men både Sindre og Mats var uheldige og måtte bryte. Tony kjørte et godt heat og ble nummer 3 i finalen. Dermed endte 1.mai med Tony som nummer tre og pallplass.

Gratulerer!

Dagens motto "Det er viktigere å delta enn å vinne"

Har også lyst til å takke Mats, Jim, Sindre og Henrik for en fin, lærerik og spennende dag. Jeg vil også takke alle som kom for å støtte Tony.

Flere bilder fra løpet vil du finne i galleriet.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin