Oppsummering fra Melhus
Utskriftsvennlig sideTeamet har nå kommet hjem og har fått sovet ut etter helgens tur, der vi ankom Vang kl 23.30 søndag kveld og alle skulle opp igjen på jobb og skole.


En fornøyd men sliten gjeng ankom Vang etter en begivenhetsrik helg og masse god trening.

Vi reiste på fredag formiddag oppover Østerdalen. Alle var spente og hadde forberedt seg så godt det var mulig. Vi valgte å kjøre strake veien oppover og var på Bollandsmoen ca 16.00.

Vi ble henvist til en av de flotteste plassene i hele depoet. Vi fikk en plass nærmest banen, hvor vi kunne se løype traseen. Vi satte opp teltet og gjorde bilen klar for teknisk kontroll samtidig som Tony registrerte seg for løp.

Så bar det videre på teknisk kontroll for Tony og bilen. Det gikk greit. Vi fikk bare en liten påpekning, dette må vi få fikset til neste løp.

Vel tilbake på plassen vår og vi var klare for grilling og sosialt samvær med de andre på Bollandsmoen.

Lørdag:
0900 startet Warm up her skulle alle førerne kjøre gjennom to ganger.
Tony brukte tiden til å bli kjent med banen. Han testet hvor mye han kunne gi på i forhold til sine kjørekunnskaper, dette førte til at han snurret to ganger på warm up:-) I tilegg hadde han en løs coilledning som gjorde at tauebilen fikk oppdrag tilbake til depoet.

11.15 Førermøte
Alle førerne møtte og ble fortalt reglene, opplegget, juryen o.l. Det ble foreslått at det skulle kjøres to omganger på lørdag i stedet for en. Juryen stilte seg åpne for dette, og dette ble vedtatt.

12.00 1. omgang
Dette gikk ikke fullt så bra da det var en ledning på bensinpumpa som ikke satt der den skulle...og bilen gikk derfor heller ikke som den skulle.

13.30 2. omgang
Nå virket både bilen og sjåføren og begge hadde full tenning. Likevel måtte sjåføren sikre seg at allt var i orden.

Søndag:
0900 Warm up
Tony starta dagen med litt slapp form men satte seg i bilen for å gjennomføre treninga. Den gikk veldig bra, han kjørte veldig rene og fine spor og dermed kom også farten.

12.00 3. omgang
3. Omg. Gikk veldig bra og kjørte fort.
Han var veldig fornøyd etter kjøringa selv om bilen var litt varm etter endt kjøring.

15.00 Finaler
Eirine og Pepsi fulgte Tony ned til plata, for å prøve å forhindre at bilen ble for varm før finalen. Gutten var tent, bilen var i orden og vi voksne var spente. Litt utrolig på startplata, og en tyvstart på en av de andre. Tilbake igjen. Spenningen øker og det startes igjen....der er de avgårde. De andre drar av gårde, men det virker ikke som den blå Golfen vil være med...han blir liggende litt bak, men der smeller det mellom de andre. Kansje det var like greit å ikke være med på starten. Mange ting skjedde under løpet, mens Tony rolig og sindig kjørte på egenhånd. Tony endte som nummer 5 av 6 startende på Melhus.

17.00 Premieutdeling
De fleste stilte til premieutdeling og juniorene fikk alle premier for god innsats i helgen.

17.30 På vei hjem
Vi stoppet for og spise mat på Støren. Der stoppet også noen andre rallycross team for og spise.
Etter vi hadde kjørt ett stykke så vi en uheldig Husvik som hadde mistet hengeren(les mer på rallycross.no)

Ikke langt unna Elverum hørte vi ulyder bak oss, det var henger hjulet som hadde gått nedi bakken ver gang vi kom i en dump. Dette førte til att bakdelen på bussen og hele rallycross bilen var full av gummi fra dekket. Og nesehjulet må byttes.
Derfra var det strake veien hjem til Vang og sengene våre.

Takk til Per Reidar for en fin tur og NMK Melhus for en kjempefin helg.<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin