Tekniske utfordringer stoppet Tony på Lyngås
Utskriftsvennlig side

Etter å ha jobbet på spreng før Lyngås var teamet klare for nye utfordringer, men desverre skulle det vise seg at de tekniske problemene skulle fortsette og nok en gang stoppe Tony.


Vi reiste avgårde på fredag ettermiddag etter at gutta hadde skrudd hele dagen på en radiator som var lekk. Lørdagen brukte vi sammen med de andre utøverne og for å se på hvordan de greide seg på banen.

Søndag var det klart for juniorkjøring og Tony møtte opp på startplata for trening og reiste avgårde. Når han kom inn i depoet ifjen røk det fra høyre hjulbue. Det viste seg fort at det var radiatoren som var problemet, igjen. Frostveska hadde spylt ned motorrommet og røyken vi så var damp fra en nedspylt varm motor. Heldigvis gikk bilen ellers som vanlig.

Gutta er usikre på om det er noe mer feil med bilen, Tony valgte derfor å ikke kjøre mere denne helga slik at vi slapp å ødelegge noe mer. Slik det ser ut nå, må vi sjekke bilen grundig før neste løp på Gardemoen. Gutta har nå kjøpt inn nye deler og jobber med å få bilen i orden.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin