Vellykket trening på Gardermoen
Utskriftsvennlig side

Torsdag 20.08.09 valgte vi å ta en tur til Gardermoen for å prøve bilen etter at vi har byttet både radiator og toppakninger.


Tony tok det rolig på første treningsrunde, men avbrøt etter to av tre runder fordi han syntes termostaten var for høy. Dette viste seg å være at termostaten åpnet uvant seint i forhold til før.

Andre runde satte Tony solbrillene på, og gav seg i vei. Også denne gangen var temperaturen høy mente Tony mens han slet med dugg på solbrillene.

Tredje runde fikk Tony tilbakemelding om å kjøre bilen litt til etter at temperaturen hadde steget fordi termostaten kansje ikke hadde åpnet seg. Da gikk treningen mye bedre og bilen virket slik den skulle. En travel sjåfør kom inn i depoet og ville rett utpå igjen.

Fjerde runde gikk raskt og du så sjåføren hadde blitt tryggere på bilen og farten økte, men plutselig svingte han av banen. Hva var det...En hektisk sjåfør kaster seg ut og åpner panseret, men finner ingenting. Når banemannskapene får trekt ham i depoet viser det seg at reima til servoen hadde hoppet av og på grunn av lite vanngjennomstrømming økte vanntempeeraturen. Dette er ikke noe farlig, bare å montere en ny reim.

Så tross litt usikkerhet i starten av treninga, så det ut til at både bilen og sjåføren er klar for neste løp.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin