Bilen ødelagt etter finale kræsj
Utskriftsvennlig sideHelgen startet bra, med møte med Lyngås banen igjen. Regnet hadde gjort banen glatt, men det skulle bli en fartsfylt helg uansett, med mye action.


Ved tidskvalifiseringen satte Tony en tredje tid. Så ved start i første omgang sto han i midten, mellom Sindre Backe og Jim Helstad.
Tony sliter med startene med sin Golf, etter at motoren har blitt overhalt i vinter. Han får derfor ikke til starten i denne omgangen eller. Etter mye bra kjøring og en smule flaks fikk han en bra andre tid, etter Sindre Backe.

I andre omgang var det klart for Borthen, Nabben og Helstad i samme heat. Tony fikk en noe bedre start nå enn i første omgang og hang bra med etter start. Etter første runde ligger Tony rett bak Magnus Borthen som smetter inn på alternativen rett etter en runde var ferdig kjørt. Tony setter derfor inn tankegangen på fullt, og prøver og ta igjen Magnus. På siste runde kastet Tony bilen rundt inn i alternativen og kom ut rett bak Magnus, og Tony fikk da en fjerde tid i denne omgangen.

På lørdag var det warm up som Tony fullførte, men ikke med full konsentrasjon.

Tredje omgangen sammen med Hans-Anders Brænden og Caroline Haug sto for tur. Tony fikk nok en dårlig start og hang etter, ned mot andre sving. Tony klarte og smette på innesiden av Haug men med litt klabb og babb fikk ikke Tony noen god tid, og i tillegg til å bli disket pga sin behandling av Caroline tidligere. Så da var det bare og vente til finalen for Tony. Teamet hadde mye og fikse før finalen.

Finalen skulle heller ikke gå smertefritt for Tony og Caroline. Rett etter Tony's elendige start nok engang, så fikk han besøk av Magnus Borthen og Haug på hver sin side. Men i første sving skulle det meste gå galt for Caroline og Tony. Etter en smell noen meter forran bilen til Tony, gikk Haug inn i autovernet og kom tilbake i stor fart. Noe som gjorde at Tony fikk Caroline tilbake i sjåfør døren. Smellen var så hard at buret ble ødelagt, som sier mye om smellen inne i bilen. Mye annet utvendig ble også ødelagt på bilen men det er lettere og fikse. Tony fikk seg en smell i armen men smerten har gått sakte over.

Nå jobber teamet på spreng for og få bilen klar til Vikedal til helgen. De satser på og fikse mest mulig og rekke neste NM runde. Men det er nok en Golf som ikke er helblå som kommer til Vikedal, hvis dem kommer så langt i løpet av uken.

Bilder kommer senere!

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin