NM avsluttningen på Gardermoen gav 5. plass
Utskriftsvennlig side

Årets NM avsluttning ble gjennomført på Gardermoen motorbane i helgen. En fornøyd sjåfør reiste hjem søndag kveld etter en krevende men morsom helg.


Tidskvalifisering: De vannet banen rett før juniorene skulle utpå, dette gjorde banen veldig glatt i visse partier, Tony valgte derfor å avslutte etter to runder.

1. omgang: Tony blir nummer to i sitt heat, men på grunn av en annen bli som sto midt i traseen ble ikke tiden veldig god, han endte derfor med en 5. tid i første omgang

2. omgang: Igjen nummer to i sitt heat, men sjette tid i omgangen.

3. omgang: Igjen nummer to i sitt heat, men pådro seg en skade på bilen ved høyre bakhjul. Teamet hamret og banket og greide å få ut igjen bulken. Fikk også rettet bakakselen såpass at det var mulig å kjøre. I tillegg hadde vajeren til gearkassa hoppet av, så her måtte vi lage en Reodor Felgen patent.

B-finale: Andre spor i B-finalen med dårlige kjøreegenskaper gir utfordring. Men Tony mestrer bilen og kommer igjen inn som nummer to som da gir sjette spor i A-finalen.

A-finale: Bilen er så som så etter skadene, men Tony kjører inn til en hederlig 5. plass. Godt jobbet.

Arrangementet var strålende med sol, glade deltakere og masse publikum. Vi takker NMK Gardermoen for et flott arrangement. Samt Ole Johan Rødsjø og Geir Ove Nymoen for hjelp med RC bilen og busskjøring.

Bilder vi bli lagt i galleriet etterhvert.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin