Jubileumsløpet på Lyngås
Utskriftsvennlig sideEt godt arrangement, med mange spennende utøvere var programmet for NMK Drammens jubileumsløp på Lyngås. Til start stilte 6 spente juniorer.


Fredag trening:
1. trening gikk greit, men Tony klaget på ustabil styring. Dette viste seg å være noen løse skruer. Det var lett å fikse.

2. trening gikk også, bra men vi så noe blå røyk å ble litt bekymret. Når Tony kom inn sa han at det var umulig å få puste i kupeen etter mål gang. Av med panseret, å det var det flammer. Etter en undersøkelse trodde vi det var en sprukket kjøleslange i kombinasjon med varme som antente olje. Dette ordnet vi.

Lørdag:

På warm-up'en i dag tidlig, fant vi en bensinlekkasje. Dette var nok grunnen til brannen i går. Kjøringen var kontrollert men hastigheten var ikke på plass.

Tids kvalifisering: Tony synes det gikk greit, men bilen slapp litt bak. Dette gjorde at Tony snurret og fikk ingen topp tid blant de 6 juniorene.

Det ble fjerde tid i 1. omgang og tredje tid i 2. omgang.

2. omgang ble det heatseier. Hans Anders fikk 5 sek tillegg for å ha kjørt over linjen inn til alternativen og Jim svart flagg pga påkjøring på Tony rett før målgang.

3. omgangen gikk greit men Tony slapp Jim forran seg siden Tony hadde to bra tider fra før å ville heller hjelpe Jim med å få en bedre tid enn de andre.

I finalen kjørte Tony inn til en fin 4. plass etter helgens mange tekniske problemer.

Tony er ikke helt fornøyd med egen kjøring, men med ødelagt grenrør, motor med sjukdom og brann i bilen så er han nok ikke helt missfornøyd alikevel.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin