Ny bil og ny klasse
Utskriftsvennlig sideTony Nabben Motorsport har gleden av å presentere årets største nyhet. Sesongens investering er allerede bestemt.


Etter avtale vil en Polo GTI stå i garasjen før sesongstarten i 2011. Bytte av bil innebærer også bytte av klasse på grunn av annet girsystem osv.

På senvinteren 2010 mottok vi et tilbud fra Trond Marthinsen om å gjøre en byttehandel der vi kjøpte hans polo mens han fikk golfen med penger i mellom. Tony kunne kjørt sitt siste år i junior i 2011, men hadde så blitt nødt for å bytte klasse pga aldersbegrensningene i junior klassen. Mange juniorer har hatt problemer med å få solgt bilene sine, så dette ble et vanskelig valg.
Etter mange timer med diskusjoner og samtaler om økonomi, bilteknikk, bytte av klasse og bil bestemte vi oss for å prøve. Denne bilen er godkjent for klasse en i tillegg er den godkjent for EM til og med 2013. Bilen er en Polo GTI 2001 mod.

Vi håper på en god rallycross sesong 2011, selv om hovedoppgaven dette året vil bli i gjøre seg kjent med bilen og dens egenskaper både for fører og team.

En stor takk til Marte og Trond Marthinsen.
web:marthinsenracing.com

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin