Ny bil gav nye utfordringer i Bergen.
Utskriftsvennlig sideTeamet er vel hjemme etter en fin men ikke helt forventet NM åpning i rallycross denne helgen.

Dessverre endte NM åpningen på en 12. plass for Tony etter at vi fikk nye uventede problemer. Et pluss var likevel at Bergen viste seg fra sin beste side og at vårt team bidro til at Hans Anders Brænden tok 1. plassen i juniorklassen. Vi gratulerer.


Lørdag:
Trening: Bilen gikk litt varm, feilen funnet og rettet.
Tids kvalifisering: Dette gikk veldig greit.
1. omgang, fikk Tony en dårlig start og det viste seg senere at håndbrekket på bilen var på pga teamet hadde strammet det litt for mye.
2. omgang, kjørte inn til 11. tid og bilen gikk bra. Tony var ikke helt fornøyd siden starten sitter ikke helt i kroppen hos unggutten enda. Litt rusten etter vinteren uttaler Tony sier han med et smil om munnen.

Søndag:
Allerede før start startet problemene. En hjulbort knakk på venstre forhjul, og letingen etter en ny hos de andre teamene gav ingen resultater. Men alle mente vi kunne kjøre med de 4 vi hadde igjen. Så teamet sendte Tony ut på warm up. Etter en runde knakk også de andre boltene, og der stoppet første runde i NM sesongen 2011.

Teamet jobbet lenge for å finne løsninger, men etter 3. omgang hadde gått forsto vi at vi ikke fikk det til. Her må vi finne nye bedre løsninger for fremtiden.

Helgens resultat ble derfor ikke oppløftende, men vi er på rett vei tror vi. Så lenge hjulboltene satt på, fungerte sjåføren og den nye bilen godt sammen. Til og med tidligere eier Trond Marthinsen, var innom og gav sjåføren ros for bra kjøring. Han ble forresten nr. 2 i Tony sin klasse. Gratulerer.

Bilder kommer galleriet.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin