Første finale med ny bil!
Utskriftsvennlig sideTeamet ankom Lyngås motorbane torsdag kveld. Alt var klart for to dager med mye fart å spenning i alle klasser.


Fredag kveld var det trening. Det fikk vi en god gjennomkjøring på 3x3 runder før Tony følte seg fornøyd for dagen.

Lørdag morgen var det oppholds vær etter en natt med mye nedbør. Etter førermøte var ferdig, var det klart for tids kvalifisering.

Tony tok en 11 tid, men var slett ikke fornøyd med sin egen kjøring, når det bare er 13 stk i klassen.

1. omgang sto Tony i fjerde spor. Han sliter med å finne riktig turtall å starte med, på den nye bilen. Tony endte på en 12. tid. Med en så dårlig start og litt klabb å babb i starten så går tiden fort, sier unggutten.

2. omgang sto Tony også denne gang i fjerde sporet, å med en dårlig start denne gangen også, så var han ikke akk blid da han kom inn i teltet. Veldig oppgitt over seg selv. Men det holdt til en 8 tid i omgangen.

3. omgang sto han også i fjerde spor, men nå skulle han blant annet ut med NM lederen. Tony visste det kom til å bli ett stort tempo fra start til mål. Han prøvde så godt han kunne, men med en start som ikke helt sitter, og at han ikke føler seg helt komfortabel med bilen enda, så er det vanskelig å henge med. Men likevel holdt det til en 9 tid totalt på en regnvåt bane.

Dette skulle holde til ett 3.spor i c-finale.

Tony fikk til starten denne gang, men han ga litt for mye gass etter noen meter å mistet mye fart. Jeg skulle ha hatt litt mer is i magen, sier Tony til oss. Med en tredje plass i finalen holdt ikke det til å gå videre til en b-finale(11. plass). Det hadde vært utrolig kult å fått kjørt enda 6 nye runder å plukket enda flere poeng i NM sammendraget, men sånn er det. Vi får prøve å ta litt mere i neste helg da vi drar til Orkla, sier Tony med ett smil om munnen.

Fram til helgen skal hele bilen ses over. Hjulstillinger skal også fikses hvis teamet har tid. Avreise til Trøndelag er torsdag, går vi ut ifra, så det er ikke mye tid å gjøre det på.

Bilder kommer i galleriet.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin