Bra fremgang på 3. NM løp i Orkla
Utskriftsvennlig side

Torsdag dro Tony Nabben Motorsport til Orkla for å kjøre det 3. NM løpet i år. Dette skulle vise seg å bli et langtekkelig løp, med mye fremgang på banen og endel skruing.

Torsdag:
Avreise og klargjøring av depot plass.

Fredag:
Innsjekk og teknisk. På teknisk fikk vi merknad om at vi hadde for stort hull i torpedo veggen til gearoverføringen. Teknisk mente vi skulle bruke silikon å tette. Man kan da ikke tette bevegelige deler? Etter god hjelp fra Herbjørn Haug ble bilen godkjent. Vi sender en stor takk til Herbjørn.

Lørdag:
Trening: Treningen gikk greit, god føling mellom bil og sjåfør.
Tidskvalifisering: Dette går bare bedre og bedre, 7. tid av 10 deltakere.
1. omgang: Stadig bedre tider på hver runder. 7. tid.
2. omgang: Styrestagene bøyde seg, og vi hadde ikke noen i reserve. 8.tid.
Teamet jobbet på spreng utover kvelden for å rette styrestagene og forsterke disse til dagen etter.

Søndag: Warm up. Det virker som de forsterkede styrestagene fungerer. Takk til Oscar som kom med dette tipset. ,
3. omgang: Førerfeil førte til en tur i sandfella. Valgte å bryte omgangen å spare bilen til B-finalen.
B-Finale: En super start gav 3. plass ut. På første runde gikk første og andremann i alternativet, mens Tony valgte det ordinære sporet. Nummer fire tok også det alternative sporet. Ettersom alternativ sporet var raskere enn det ordinære gikk Tony ned på 4. plass. Men han kunne da ta igjen noen når han tok alternativ sporet, men så langt kom han ikke. Selv om han beholdt plassen lenge, gikk både A-finalet målet og taktikken i vasken da han punkterte på høyre framhjul.

Tony ble derfor sist i B-finalen og endte som nummer 10 av 10. Men med MYE fremgang er teamet fornøyde med helgen.