EM beslutningen er nå tatt for 2011
Utskriftsvennlig sideTeamet og Tony har nå snakket sammen om hvilken satsing det blir resten av 2011 sesongen. Etter mye frem og tilbake, så har de bestemt seg for å prøve ut EM i Höljes!


Tony og teamet tok i helgen beslutningen om og bare kjøre EM i Sverige. Dette har litt med tidspresset mellom de to EM rundene Lånke - Höljes å gjøre pluss at teamet må ta seg fri fra jobb. Derfor skal alle resurser brukes på å få lisenser og bilen i orden til EM første helgen i juli.

Dette blir bare for å prøve å kjøre EM løp. Å ha opplevd Höljes som sjåfør er sikkert noe helt annet enn publikum. Å nå når jeg først har bil, så må det jo prøves, sier Tony til oss med ett smil om munnen. Det hadde vært utrolig moro å kjøre EM på Lånke helgen før Höljes også, men pengene er ikke der. I tillegg har vi ikke tid å resurser heller til å kjøre den EM runden i Norge, sier unggutten.

EM i Norge går som sagt i Lånke i Trøndelag mens Höljes ligger drøye 10 mil øst for Elverum på svensk side av grensen.

Tony kommer til å kjøre i Super1600 klassen med sin VW Polo som han også ligger på 7. plass i NM med i år. Teamet er fornøyd med progresjonen men sjåføren selv er ikke helt enig. Med uhell og uflaks er det vanskelig å være med de beste i NM, men alt kan ikke gå 100% hele tiden. Så jeg får bare prøve videre ut sesongen, sier Tony til oss.


<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin