Höljes next!
Utskriftsvennlig sideEtter mye jobbing med bilen etter forrige NM runde på Orkla er nå ting på vei til å ta form igjen. Ble en del materielle skader på Polo'en på grunn av de dårlige bane forholdene, sier Tony til oss.


Etter mye jobbing med bilen etter forrige NM runde på Orkla er nå ting på vei til å ta form igjen. Ble en del materielle skader på Polo'en på grunn av de dårlige baneforholdene, sier Tony til oss.

Etter tredje NM runden i Rallycross så har bilen vært i små biter. Mye jobb og bytting av deler og ett godt team har gjort at vi har rukket og gjort alle forberedelser til EM i Höljes til helgen. Etter retting av felger, bytting av en del understell, justeringer og oppussnings jobb så har da bilen tatt form igjen, sier sjåføren selv. Med mye hjelp så går ting stort sett ting i orden sier unggutten med ett smil om munnen.

Jeg tror dette blir ei utrolig bra helg, med mye fart og spenning. Det er jo ett utrolig bra show dette også med nesten 30 000 tilskuere i fjor så blir det en folkefest uansett. Skal bli kult å kjøre EM for første gang og prøvd seg litt blant EM’s beste sjåfører. Jeg har ikke satt meg noen mål egentlig, bare bilen holder så skal jeg prøve alt jeg kan for å kjøre en finale. Men show blir det nok uansett, uttaler Tony seg!
Teamet, buss, bil og sjåfør drar over til Sverige torsdag kveld. Og selve kjøring starter ikke før Lørdag morgen for Tony, men det er noe support race på fredag etter som det som har blitt sagt.
Facebook gruppen ”Tony Nabben Motorsport” vil bli oppdatert gjennom hele helgen. Link til denne gruppen er

http://www.facebook.com/group.php?gid=75536614209


<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin