NEZ Cup endte med 11. plass
Utskriftsvennlig sideEtt tilbud om rulling, en tredjetid og masse regn skapte en spennende og fin atmosføre over arrangementet NEZ Cup på Momarken Bilbane.


Etter treningen på lørdag følte Tony, selv at farten ikke helt var der den burde være, så i tidkval bestemte han for å satse litt hardere.
Den avgjørelsen kunne ha satt en stopper for hele helgen, etter 2 runder bestemte Tony, for at siste runden skulle tiden settes. Da jeg kom i første sving på siste runde klatret jeg opp på 2 hjul og holdt på å legge bilen på taket, men heldigvis gikk det bra.

På søndag ble warmup og 1.omgang avlyst pga regn. Så etter kirketid ble det rett på 2.omgang. Det gikk ikke veldig fort og ble derfor en totalt 56 tid av 80, og nr 9 i klassen.
I 3.omgang ble det en 35 tid totalt og en 3 tid i klassen.
Dette holdt til 1.spor i b-finalen.
Siden det ble mindre og mindre bløtt tok vi en sjanse på dekk valg, noe som dessverre ble ikke helt riktig. Men.. med helgens dårligste start og litt mye tull i første sving ble det ikke mer enn en 11 plass totalt, men sånn er det.

Vi takker Herbjørn Haug for lån av buss og Trond Henriksen for å kjøre buss og telt til Momarken for oss.

Nå er det finnskogcupen 1.okt som er neste løp, også årets siste. Hva som skal gjøres med bilen i vinter enda ikke bestemt. Å hvordan neste års opplegg og planer blir.

Sponsorer søkes: tnmotorsport@hotmail.com
Mulighet for å inngå en meget bra avtale.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin