Trøbbel gav en skuffende 15. plass i første NM løp
Utskriftsvennlig sideUtfordringene med bilen før NM starten, viste seg å fortsette utover helga. Clutch problemer samt mye annet trøbbel endte med en 15. plass i første NM runde som ble arrangert på Momarken.


I førsten av mai startet trøbbelet. Motorsportslinja på Våler vgs skulle hjelpe oss med justeringer, da det viste seg at bakakselen var skakk, gammel aksel ut ny inn, så skulle vi delta på festningsløpet (bakkeløp) på Kongsvinger, det ble avlyst. Da leide vi Finnskogbanen for å teste, da skjedde det noe med styrestaget. Etter litt skuing og ca 15 runder på banen røk tannstanga. Ut med den og inn med en annen, 16.mai ny forstillingskontroll.

17 mai på kvelden var buss og bil ferdig lastet og pakket og vi dro avgårde. På teknisk ble det målt 105 desibel av Poloen, mens høyeste lovlige desibel er 100. Men det fikset vi. Så oppdaget vi at vi manglet en del i forstillingen, men med hjelp fra Frøshaug greide vi å få laget ny del. Bilen gikk dårlig og vi hadde problemer med clutchen hele løpet. Dermed endte det bare med 16. plass. Vi får håpe vi får orden på bilen til neste NM løp.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin