10. plass på Dokka
Utskriftsvennlig side

På grunn av jobb kom Tony på fredag kveld. Lørdag fikk han bare kjørt andre og tredje omgang pga tekniske problemer. Han kjørte veldig bra, og hadde god flyt i kjøringa. Han kjørte seg opp fra c-finale til b-finale, men kunne ikke kjøre den pga motorolje lekkasje.


Teamet reiste oppover fredag formiddag og klargjorde buss bil og telt. Innsjekk ble gjennomført. Rundt midnatt ankom Tony.

På lørdag ble teknisk fullført, og vi var klar for å kjøre, da det viste seg at clutchen fortsatt var et problem. Bytte av cluchpumpe ble iverksatt.

Både i andre og tredje omgang kjørte Tony bra og hadde bra flyt i kjøringa. Han fikk fjerde spor i c-finalen og kjørte så godt at han gikk videre til b-finalen.

Mellom finalene er det svært lite tid, så teamet gjorde det de rakk, men når Tony reiste ut fra teltet kom det frem en liten damm av motorolje. Da vi skulle gi Tony beskjed viste det seg at det var ganske mye som rant ut. Ettersom det er bare 4 liter motorolje på bilen, turte vi ikke la ham kjøre b-finalen. Vi vil unngå motorhavari. Så dermed stilte Tony til start ute å kjøre og fikk dermed 10. plass på Dokka.

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin