Tony med på motorsportavisen.no
Utskriftsvennlig sideTony har nå fått sin første omtale i media. På motorsportsavien ble det lagt ut ett innslag om Tony Nabben. Artikkelen er gjengitt under les mer.


Fra motorsportavisen.no:

Ny junior klar for rallycross


En ny rallycross junior kjører er klar for 2009 sesongen. Unggutten blir trolig den yngste junioren i år med fødselsdag sist i november. Hvem er han, jo et helt ukjent navn innen førerstallen i motorsportsmiljøet, Tony Nabben. Unggutten har alltid hatt interesse for motorsport og har utallige timer ute i skogen på rally eller på ulike motor-baner rundt omring. Han har vært i Finland på rally, Belgia på Rallycross og i Høljes i mange år, men i år blir det en forskjell.

Denne sesongen setter han seg selv bak rattet for å prøve sporten som deltaker. Han satset alle konfirmasjons-pengene på et kort, en bra bil i juniorklassen. Han gikk i innkjøp av Audun Vestenfor sin bil. Dette er bilen som har gått i utallige A-finaler i NM rundene, den vant NM i bakkeløp for noen år tilbake. Det blå golf I lynet med svarte sjakkruter bak på siden.

- Bilen er nå under utvendig vedlikehold, men det er klart at det ikke er bilen som er utfordringen, men det som sitter mellom stolen og rattet sier unggutten og smiler fra øre til øre.
Tony nabben klar for Rallycross Junior
Tony som er bosatt i Vang utenfor Hamar har i år deltatt på treninger på Vendkvern hos NMK Hamar og deltok også i klubbmesterskapet. Junioren sier: -jeg ble klubbmester,…..fordi jeg var den eneste i rallycross klassen” så ler han høylydt. Videre forteller han at han har meldt overgang til KNA Solør. Grunnen til dette er at det er et større og bedre rallycross miljø der i tillegg trenger jeg jo trening sammen med andre utøvere.

- Målet for 2009 sesongen er å delta i alle de fem NM rundene. Samt lokale løp og treninger. Jeg har ingen meritter å vise til og heller ingen rik onkel i Amerika som kan putte inn penger vi må derfor holde et lavt budsjett og håpe på at noen har lyst til å bidra for at målet skal nåes.

Nå om dagen er det skoleferie, men det betyr også jobbing. 10 klassingen er på rundtur til bedrifter i nærområdet for å skaffe sponsorer til å drive sporten. Det koster en del å drive med dette så jeg håper at vi skal få inn nok sponsorer til at mamma og stefar ikke trenger å betale alt.

- Vi er et lite team som må jobbe godt sammen for å få ting til å gå rundt, men vi håper at vi skal greie å få det til.

Gutten vet han har mye å lære men han gjerne i mot råd og tips fra litt mer erfarne utøvere og har god kontakt med både Herbjørn Haug og Mats Lysen.

link til http://www.motorsportavisen.no .

<<Tilbake


Neste løp:
27.04.13
1. NM runde rallycross, Gardermoen

www.tonynabbenmotorsport.com | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009
 
Ole Martin