• Nyheter
 • Norges Pensjonist Forbund

 • Bli medlem?
 • Styre/organisering
 • Kontakt oss

 • Turer
 • Historie

 • Nærmiljøsentral
 • Romedal Bolig Stiftelse

 • Data
 • Mobiltelefoner

 • Linker

Vedtekter - fra 25.4.24
Pensjonistforeningen vedtok nye vedtekter på årsmøtet i 2019 i forbindelse med utmeldingen fra Pensjonistforbundet. De ble endret på ekstraordinært årsmøte den 25.4.24.
Les mer... [ 10.01.20 10:58 ]
Tur til Seniorkabaret på Årnes mandag 7. april
Utskriftsvennlig side

Tur til Årnes mandag 7. april.
Ilseng pensjonistforening hadde tur til Årnes, 7.april 2014. Anledningen for turen var Nes Eldresenter sin Seniorkabaret 2014, «Nostalgia».
Med start fra Ilseng kl.09.30 via Romedal, var 58 forventningsfulle pensjonister om bord i Sverres Buss AS. Oskar ønsket oss velkommen på tur, i lett tåke, ja grått vårvær. Sjåføren, og det var jo Sverre, informerte om sikkerhet og fasiliteter på bussen. Så gikk turen via Vallset, Odalen og da vi kom til Skarnes ble det en liten stopp. Etter hvert fortsatte vi videre til Årnes og Nes Kulturhus, som var stedet for forestillingen. Ved inngangen til kulturhuset ble vi møtt av hyggelige verter/vertinner og daglig leder Vigdis Drevdal som ønsket og velkommen. Her var det rød løper, brennende fakler og påske/vår blomster. Da vi kom inn ble vi også ønsket velkommen av smilende og vennlige elever fra Helse-fag linjen ved Nes videregående skole.
Disse elevene skulle bistå oss under serveringen av mat og at alle fant sine plasser før forestillingen. Klokken 12.00 var det klart for servering av mat, vi fikk koldtallerken med spekemat, røkelaks, eggerøre, ost og tilbehør. Ostekake, kaffe og mineralvann, ble det også plass til. Her var det bare å kose seg. Vertene fra Eldresenteret og elvene fra Helse-fag linjen
hadde nok å gjøre, det var blant annet 5 busser med pensjonister som var kommet for å overvære forestillingen, som også skulle ha servering. Etter bespisningen, var det litt tid til å rusle rundt før forstillingen skulle starte. Men da klokken nærmet seg 14.00 var det på tide å innta plassen sin til reisen ut i nostalgiens verden. Vi ble ønsket «velkommen om bord», med «åpningssang» og de dyktige amatørene med en gjennomsnittsalder på 70 år, bare fortsatte med fine sanger. Dette året her er det satt opp 2 ekstraforestillinger, så dette er blitt populært. En flott kabaret, lista blir lagt høyere og høyere og vi enda mer forventningsfulle publikummere. Musikken med kapellmester Ottar Johansen har vært med på flere forestillinger. Den musikalske kabareten ble iscenesatt av Ole Erik Eier, som selv er med på mange av framføringene sammen med andre aktører. Det som eldresenteret her gjør er et flott samarbeide av skuespillere, musikere, kostymearbeidere, snekkere, malere, rekvisitører og ellers andre praktiske og kunstneriske funksjoner som må til for å framføre forestillingen. Her fikk vi høre «Alle vakre jenters hambo», «Jim Reeves», «Den gamle syrin»
Etter en 20 minutters pause fortsatt den herlige forestillingen, med «Perleporten», «Rett på dunken» og mange flere, men ikke minst hadde de en fin «Prøysen-hyllest». Det var stor stemning i salen. Alle koste seg til fin musikk og sang, ja vi var jo invitert til «Nostalgia». Tusen takk for alle tiders underholdning. Tusen takk fikk alle aktørene i form av blomster fra kultursjefen i Nes kommune og Vigdis Drevdal. Vi ble ønsket velkommen igjen til neste år.
Klokken var da blitt 16.00, så tiden var kommet for å reise hjemover. Nå kjørte vi via Jessheim og ut på E6, med en stopp på Nebbenes syd. Noen benyttet anledningen til å kjøpe seg mat og kaffe, det ble satt av nok tid for det. Nå var været blitt bedre, solen dukket opp.
Vi kom oss igjennom vegarbeidet på E6 uten stopp, og da vi nærmet oss Romedal, takket Oskar alle for en fin dag, med flott underholdning og dyktige skuespillere. Vi ankom Ilseng kl.18.30, fulle av beundring og inntrykk av dagens opplevelse. Takk til Sverre som loset oss trygt gjennom dagen, den tiden vi satt i bussen.

Referent Tove
"Klikk" på bildet under for å se flere bilder.
ÅRNES


<<Tilbake
Medlemskontingent 2024
Årskontingenten for 2024 er fortsatt kr 200,-
Les mer...

Medlemsliste
For tiden har vi valgt at vi ikke kunngjør medlemslista!
Les mer...

Trim og trivsel
TRIM OG TRIVSEL avholdes på Ilseng Samfunnshus hver tirsdag fra kl. 11oo.
Etter trimmen: Kaffekos.

Bli med på tilpasset trim! Hold deg i form!

 

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006