• Nyheter
 • Norges Pensjonist Forbund

 • Bli medlem?
 • Styre/organisering
 • Kontakt oss

 • Turer
 • Historie

 • Nærmiljøsentral
 • Romedal Bolig Stiftelse

 • Data
 • Mobiltelefoner

 • Linker

Vedtekter - fra 25.4.24
Pensjonistforeningen vedtok nye vedtekter på årsmøtet i 2019 i forbindelse med utmeldingen fra Pensjonistforbundet. De ble endret på ekstraordinært årsmøte den 25.4.24.
Les mer... [ 10.01.20 10:58 ]
Tur til Charlottenberg 12. november
Utskriftsvennlig side

Gratis buss.
Onsdag 12. november møttes 54 pensjonister fra Ilseng pensjonistforening for å delta på den nå etter hvert tradisjonelle «førjulsturen» til Charlottenberg. Med Sverres Buss AS startet vi fra Ilseng kl. 08.30 og stoppet i Romedal sentrum der de siste deltakerne entret bussen. Leder Oskar ønsket oss alle hjertelig velkommen og ønsket oss en fin tur. Samtidig ønsket også sjåfør Sven Åge oss velkommen, han lovet at han skulle gjøre det beste for at vi skulle få en behagelig tur. Været var ikke det beste, men hva gjør vel det når man skal på shopping for å sikre julemat, drikke og kanskje noen julegaver og. Turen gikk via Vallset og videre «over skogen» til Skarnes, svingte riktig i rundkjøringa og fortsatte til Slobrua. På Slobrua ventet en liten stopp, her sto rundstykke og kaffe klar for oss. Etter rasten gikk turen videre gjennom Kongsvinger og mot Charlottenberg. Vi ble kjørt rett til shoppingsenteret, nå var det bare å finne seg handlekurv og sjekke at lommebok med det rette innhold var på plass.
Fra kl. 13.40 skulle bussen være åpen for plassering av det vi måtte ha handlet.
Med alle butikker og kafeer kunne en få kjøpt det meste på shoppingsenteret, de fleste ruslet rundt og fikk nok fylt opp noen poser og trillebager så det ut som. Det ble også tid til å slappe litt av på en og annen av kafeene, det var jo noe å få kjøpt der og. Da nærmet tiden seg for å gå til bussen med handleposene, for da de var plassert i bagasjerommet på bussen, skulle vi gå bort til Thon-hotellet for der var det bestilt lunsjbuffet til oss kl. 14.00. Her var det bare å forsyne seg av varme retter og mange forskjellige salater og div. brød. Så her kunne hver enkelt velge det som passet. Enda en stopp til sto på programmet, vi måtte innom Eda før vi reiste hjemover. Her var det kjøttdisken som fristet mest vil jeg tro, men det ramlet nok noen andre varer opp i kurven der og. Klokken var nå blitt 15.40 så det var vel på tiden å rette nesen på bussen hjemover til Romedal og Ilseng. Oskar leste noen fine historier, han har stadig noe på «lur». Turen gikk greit, sjåfør Sven Åge holdt sine ord, en meget behagelig reise. Deltagerne fikk skryt, for alle møtte opp til de tider som var bestemt. Dette er med på å gjøre turen fri for jag og mas. Oskar takket sjåfør og alle deltagerne for en fin dag. Da klokken nærmet seg 18.00 var vi framme på endestasjonen for denne turen, nemlig Ilseng. En hjertelig takk til arrangør med Oskar i spissen for «førjulsturen».

sekretæren


<<Tilbake
Medlemskontingent 2024
Årskontingenten for 2024 er fortsatt kr 200,-
Les mer...

Medlemsliste
For tiden har vi valgt at vi ikke kunngjør medlemslista!
Les mer...

Trim og trivsel
TRIM OG TRIVSEL avholdes på Ilseng Samfunnshus hver tirsdag fra kl. 11oo.
Etter trimmen: Kaffekos.

Bli med på tilpasset trim! Hold deg i form!

 

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006