• Nyheter
 • Norges Pensjonist Forbund

 • Bli medlem?
 • Styre/organisering
 • Kontakt oss

 • Turer
 • Historie

 • Nærmiljøsentral
 • Romedal Bolig Stiftelse

 • Data
 • Mobiltelefoner

 • Linker

Vedtekter
Pensjonistforeningen vedtok nye vedtekter på årsmøtet i 2019 i forbindelse med utmeldingen fra Pensjonistforbundet.
Les mer... [ 10.01.20 10:58 ]
2015 40 års Jubileumsfest 26. juni.
Utskriftsvennlig side

Jubileumsfest med middag.
Ilseng pensjonistforening hadde invitert sine medlemmer til 40 årsjubileumsfeiring og sommeravslutning på Ilseng samfunnshus 26. juni kl.17.00.
I god tid møtte pyntede og feststemte medlemmer opp, hvor de ble servert en coctail før de gikk inn i den store salen. Storsalen var nymalt og festpyntet den også. Leder Oskar Petersen ønsket velkommen til 77 medlemmer, og spesielt til de innbudte gjestene, Ordfører Nils A. Røhne, Vera Evensen og Kristian Engevold m/frue. Kveldens underholdere Brennhaugjinten v/Trine og Siv Tove ble også ønsket velkommen.
Sekretæren leste opp 40 års jubileumsberetning, Ilseng pensjonistforening ble stiftet 22. april 1975. Litt historie og noe av nyere dato var skrevet ned i beretningen. Jubileumsberetningen er tilgjengelig på neste medlemsmøte, noe den var på festen også.
Gjesten fra Sparebanken Hedmark avd. Stange representert ved Vera Evensen overrakte foreningen en sjekk på kr.5000,-. Ordfører Nils A. Røhne overrakte en fin blomsterbukett og fine ord til leder Oskar. Representanten for Pensjonistforbundet Hedmark, Kristian Engevold overrakte blomster og vase fra Pensjonistforbundet Hedmark, samtidig som han også overrakte blomster og sjekk på kr. 1500,- fra Pensjonistforbundet sentralt.
Leder Oskar takket alle tre for blomster, gaver og taler.
Leder Oskar overrakte så hedersbevis m/merke til Bernhard Høiberget for sin innsats i foreningen som sekretær. Arvid Hagelund mottok hedersbevis m/merke for sin innsats som kasserer i foreningen i mange år. Solveig Wilson mottok hedersbevis m/kjede for sin innsats som sekretær i mange år i foreningen. Alle tre takket for hedersbevis og ønsket foreningen lykke til videre med sitt arbeide.
Ordfører Nils A. Røhne ledet an «Velkommen sangen», nå var klokken blitt 18.00 og middagen var klar til servering.
Vi ble servert helstekt indrefilet av svin, gratinerte poteter, sopp, grønnsaker og saus.
En velsmakende festmiddag ble det, vi koste oss med den koselige praten rundt et godt måltid. Da alle var ferdig med å spise tok Tordis Nymoen ordet, hun overrakte blomster til leder Oskar og takket for alle fine medlemsmøtene og turene som foreningen arrangerer.
Nå var turen kommet til Bernhard Høiberget, han hadde skrevet en fin prolog til Ilseng pensjonistforenings 40 års jubileum. Da Høiberget hadde lest prologen høstet han stående applaus.
Så sto desserten for tur, den smakte nydelig sammen med en enkel kopp kaffe.
Ordfører Røhne takket for maten, med historier som passet til maten som var servert.
Loddsalget ble satt i gang, og nå var det tid for underholdning av Brennhaugjinten også.
Da Trine og Siv Tove setter i gang blir det stor stemning med en gang. Her fikk vi show, revy og dansemusikk
, herlig. Det var mange som benyttet anledningen til å danse bl.a. til Sven Ingvars låter. Et lite avbrekk ble det da det ble servert bløtkake og kaffe, du verden som vi koste oss, men vi var jo jubilanter alle sammen. Etter hvert fortsatte underholdningen med mer show og dansemusikk, enda flere benytte dansegulvet. Tiden nærmet seg avslutning og Trine og Siv Tove avsluttet sin avdeling med å synge og spille «Blådansen» av Vidar Sandbeck.
Brennhaugjinten takket for at de hadde fått være med på jubileumsfesten vår og at de fikk stå for underholdningen. Leder Oskar takket for alle tiders show og underholdning. Her ble det også stående applaus for «jinten». Nå var vi klare for trekningen, vi hadde mottatt mange gevinster bl.a. fra Stange Elektriske Forretning, Bedre Liv og Coop Marked Ilseng. Trekningen gikk som vanlig raskt unna, med mange lykkelige vinnere.
Oskar takket alle for frammøte til jubileet og sommeravslutningen, samtidig som han ønsket alle god sommer.
Er det fortsatt noen som ikke har meldt seg på turen til Svullrya/Finnskogen 1-2 september,
kan dere kontakte leder Oskar, hvis dere ønsker å være med.
Neste medlemsmøte 27. august.


sekretæren
"Klikk" på bildet under for å se flere.
2015-07-16<<Tilbake
Medlemskontingent 2024
Årskontingenten for 2024 er fortsatt kr 200,-
Les mer...

Medlemsliste
For tiden har vi valgt at vi ikke kunngjør medlemslista!
Les mer...

Trim og trivsel
TRIM OG TRIVSEL avholdes på Ilseng Samfunnshus hver tirsdag fra kl. 11oo.
Etter trimmen: Kaffekos.

Bli med på tilpasset trim! Hold deg i form!

 

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006