• Nyheter
 • Norges Pensjonist Forbund

 • Bli medlem?
 • Styre/organisering
 • Kontakt oss

 • Turer
 • Historie

 • Nærmiljøsentral
 • Romedal Bolig Stiftelse

 • Data
 • Mobiltelefoner

 • Linker

Vedtekter
Pensjonistforeningen vedtok nye vedtekter på årsmøtet i 2019 i forbindelse med utmeldingen fra Pensjonistforbundet.
Les mer... [ 10.01.20 10:58 ]
Tur til Årnes 14. april 2016
Utskriftsvennlig side

Seniorkabaret "Da Capo"

Så var dagen kommet for turen til Årnes, torsdag 14. april med avreise fra Ilseng kl.10.00.
Ilseng pensjonistforening ville også dette året være tilstede på Seniorkabareten 2016, «DaCapo». Vi kjørte videre til Romedal hvor resten av deltagerne ventet. Da alle 35 var vel om bord på bussen, ønsket leder Tove Holter alle velkommen. Hun ga videre ordet til sjåfør Sverre på Sverres buss AS, Sverre hadde fått oppdraget å lose oss trygt til Årnes.
Via riksv.3, E6, lokale veger og mange rundkjøringer ankom vi Årnes, og ved Nes Kulturhus sto mottagelses komiteen på plass. Vi ble ønsket velkommen til den nye kabareten – den 17. i rekken.
Klokken 12.00 var det klart for servering, vi ble loset inn til reserverte bord av hyggelige elever fra Helsefaglig linje ved Nes videregående skole. På bordet sto klar koldtallerken, dessertkake, mineralvann og kaffe, her var det bare å spise og kose seg. Etter maten var det litt tid til forestillingen skulle starte, så ville en gå rundt å kikke i kjøpesenteret var det en mulighet. I foajeen var det musikk, både før og etter bespisningen, fin å lytte og å danse til.
Da klokken nærmet seg 14.00 åpnet døren for årets musikalske kabaret «DaCapo». Salen ble fullsatt og teppet gikk til side for forestillingen. Vi satte oss godt til rette i setene for å nyte.
Dette kulturarrangementet er spesielt: De som står på scenen og jobber bak teppet har en gjennomsnittsalder på 71 år! Engasjementet som denne herlige gjengen viser er til stor inspirasjon for oss alle. På scenen fulgte mange fine sanger og sketsjer, det må bare oppleves. Etter 1. akt fulgte en pause, så var de i gang igjen med 2. akt. Her kom noen overraskelser med «søstrene Bjørknes», «Sameland» og «Cornelis-medley» blant mange. Kapellmester i mange år, som nå Ottar Johansen.
En herlig forestilling, stående applaus, ikke rart en kunne gå ut med en god følelse i magen.
Nå var det å gå til bussen, for vi skulle jo hjem. Det fristet med en stopp på turen hjemover, så da ble kjøreruten nesten den samme som da vi kom. Bare motsatt veg. Vi endte opp ved Nebbenes syd, her var det valgfritt for hva en måtte ønske å kjøpe for å spise eller drikke.
Da alle var vel forsynt, kjørte vi retning nord og hjemover. Romedal nærmet seg raskt og Tove takket alle for en opplevelsesrik og fin dag. Tove takket Sverre for en behagelig tur slik han har for vane å gjøre. Tilslutt var vi framme på endestasjon Ilseng, det var begynte å skumre, så det var godt å være hjemme etter en humor fylt dag.

referent

<<Tilbake
Medlemskontingent 2023
Pga forhold som det er orientert om på flere medlemsmøter, kan det skje at vårt aktivitetsnivå blir litt lavere i 2023. Men foreningen vil bestå, og årskontingenten blir som før (mindre enn halvparten av kontingenten i Pensjonistforbundet).
Les mer...

Medlemsliste
For tiden har vi valgt at vi ikke kunngjør medlemslista!
Les mer...

Trim og trivsel
TRIM OG TRIVSEL avholdes på Ilseng Samfunnshus hver tirsdag fra kl. 11oo.
Etter trimmen: Kaffekos.

Bli med på tilpasset trim! Hold deg i form!

 

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006