• Nyheter
 • Norges Pensjonist Forbund

 • Bli medlem?
 • Styre/organisering
 • Kontakt oss

 • Turer
 • Historie

 • Nærmiljøsentral
 • Romedal Bolig Stiftelse

 • Data
 • Mobiltelefoner

 • Linker

Vedtekter
Pensjonistforeningen vedtok nye vedtekter på årsmøtet i 2019 i forbindelse med utmeldingen fra Pensjonistforbundet.
Les mer... [ 10.01.20 10:58 ]
Medlemsmøte 01.10.20
Utskriftsvennlig side

Medlemsmøte 01.10.20
REFERAT FRA MEDLEMSMØTE 1.10.20
Torsdag den 1. oktober 2020 var det endelig tid for å kunne møtes igjen til medlemsmøte i Ilseng Pensjonistforening. Korona-pandemien har holdt oss passive siden slutten av februar, og det 39 fornøyde pensjonister som endelig kunne møtes igjen i Ilseng Samfunnshus.
Leder i foreningen, Rolv Bråthen, ønsket velkommen, og kunne samtidig gratulere med dagen: 1. oktober er nemlig FNs internasjonale eldredag, og under normale omstendigheter skulle pensjonistene i Stange ha vært samlet til et felles, større arrangement. Han ønsket også velkommen til Bjørn Spellemann Hansen, som var dagens musiker og underholder.
Økonomi
Lederen redegjorde for status. Vi er nå 94 medlemmer, hvilket vi er veldig fornøyde med etter exiten fra Pensjonistforbundet. Vi har dette året sendt søknad direkte til Stiftelsestilsynet om momskompensasjon. Tilsynet har bekreftet at søknaden blir behandlet. Eventuelle kompensasjon utbetales mot slutten av året. Vi har også fått kr. 5.000,- i tilskudd fra Sparebankstiftelsen, samt kr. 8.000,- fra Stange kommune, hvorav 2.500,- er støtte til Trim og Trivsel. Vi har også hittil mottatt snaut 13.000,- i Grasrotandel. Vi er derfor i rimelig god rute økonomisk.
Økonomisk omstilling i kommunen
Lederen redegjorde for det arbeidet som nå er påbegynt vedrørende behov for økonomisk omstilling i Stange Kommune de kommende årene. Dette er et arbeid som følges opp i Eldrerådet.
Aktiviteter framover
Vi er nå godt i gang igjen med Trim og Trivsel hver tirsdag. Det er godt frammøte, og mange er svært fornøyde med at vi er i gang igjen.
Medlemsmøtet sluttet seg til at vi har nytt medlemsmøte 12. november, og at vi har julebord/juleavslutning den 10. desember. Vi håper å komme i gang med møter siste torsdag i måneden igjen fra neste år.
Årsmøtet i foreningen blir siste torsdag i februar. Rolv og Kari samt varamedlemmer er på valg.
Bevertning og underholdning
Så ble det bevertning, en herlig tallerkenrett med kylling, roastbeef, waldorf, eggerøre om tilbehør. Deretter ble det kaffe med wienerbrød.
Bjørn Spellemann ledet oss gjennom flere avdelinger med allsang, egne melodier og ikke minst gode historier. Alltid en fryd å ha Bjørn på besøk.
Etter loddsalg og trekning, ble kvelden avsluttet!
Rolv Bråthen
Referent

<<Tilbake
Medlemskontingent 2024
Årskontingenten for 2024 er fortsatt kr 200,-
Les mer...

Medlemsliste
For tiden har vi valgt at vi ikke kunngjør medlemslista!
Les mer...

Trim og trivsel
TRIM OG TRIVSEL avholdes på Ilseng Samfunnshus hver tirsdag fra kl. 11oo.
Etter trimmen: Kaffekos.

Bli med på tilpasset trim! Hold deg i form!

 

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006